Lions HadstenLC HadstenMaterieludlejeFavrskovudvalgetInternat. lejre YEC   
  
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk
Klub nyheder RSS-feed
Hvad er RSS?


Internationale ungdomslejre
Lions Clubben udsender hvert år 1 til 2 unge mennesker til ophold i lejre, fortrinsvis i Europa. I juli / august 2010 var Mette Vittrup Sørernsen udsendt til lejr i Sverige. Hun har her i 2016 sendt os en beskrivelse af, hvad opholdet efterfølgende har betydet/ udviklet sig til!

>> Læs mereLilleåmarkedet 2016
Videoklip fra Lilleåmarkedet 2016

>> Læs mereKlik her for besøge Nextwave

Sådan bliver man medlem i Clubben!
      

 

Klubben er en mandeklub.


For at blive medlem af en Lions Club, skal man have tilknytning til lokalområdet ved enten at bo eller arbejde her. Dernæst skal man "accepteres" af klubbens medlemmer, dvs. man skal indstilles af mindst et Lions medlem. Hvis ingen af medlemmerne har en begrundet indsigelse, bliver man inviteret til et møde, hvor man får mulighed for at mødes med alle medlemmerne og at præsentere sig selv! Er man herefter stadig interesseret i medlemskab, bliver man optaget i klubben som medlem efter ca. 2 - 3 gange fremmøde ved clubbens møder.

Medlemskabet i Lions Club Hadsten er samtidigt et medlemskab af alle 46.000 klubber over hele verden. Kontingentet er p.t. kr. 900,- pr. halvår (Heri incl. lokaleleje og service) Yderligere skal man påregne en udgift  pr. møde, til dækning af spisning. Denne udgift er man selv herre over!

Påklædningen til møderne er almindeligt pænt tøj, men til gallafester o. lign. er festtøj "uniformen".

Det første år, tilknyttes man en "sponsor" som virker som mentor for én.

Første og tredje onsdag i måneden er der møde i klubben fordelt med et klubmøde og et arbejdsmøde. Klubmøderne kan være foredrag, virksomhedsbesøg eller andet. Arbejdsmøderne engagerer alle medlemmer i forskellige udvalg. Oversigt over udvalg m.v., kan du se andet sted på hjemmesiden.

Klubmøderne foregår i Sangforeningens lokaler på Granvej 12B i Hadsten - 
se her. Du kan se programmet - kalenderen - andet sted på hjemmesiden.

I juni og i december måneder er der kun ét møde og der er ingen møder i juli måned.

Foruden alle de officielle hensigter med organisationen - se her - får man et bredt socialt venskab og omgangskreds. Arbejdsmøderne foregår normalt på det 3. møde i måneden men kan også foregå på skift privat hos medlemmerne.

Er dette noget som har vakt din interesse, er du velkommen til at kontakte klubben pr. mail: hadsten@lions.dk for at få yderligere oplysninger, herunder give os nogle oplysninger om dig selv

Du er også velkommen til at kontake klubbens nuværende medlemmer for nærmere information. Du kan se nærmere om telefon og mailadresse andet sted på hjemmesiden!

Vi ønsker engagerede medlemmer i clubbens og dens arbejde.

Se under udvalg og derefter under medlemsudvalg m.h.t. eventuelle kontaktpersoner!

 
Klik her for at sende en mail til Lions Danmark