Lions HadstenLC HadstenMaterieludlejeFavrskovudvalgetInternat. lejre YEC   
  IRSK AFTEN \'13   Kontaktpersoner   Aktivitet 17-6-2010   Pressen   
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk
Klub nyheder RSS-feed
Hvad er RSS?


Internationale ungdomslejre
Lions Clubben udsender hvert år 1 til 2 unge mennesker til ophold i lejre, fortrinsvis i Europa. I juli / august 2010 var Mette Vittrup Sørernsen udsendt til lejr i Sverige. Hun har her i 2016 sendt os en beskrivelse af, hvad opholdet efterfølgende har betydet/ udviklet sig til!

>> Læs mereLilleåmarkedet 2016
Videoklip fra Lilleåmarkedet 2016

>> Læs mereKlik her for besøge Nextwave

                                                                 

Lions Clubberne i Favrskov kommune,

    Lions Club Hadsten
    Lions Club Hammel
    Lions Club Hinnnerup
   
Lions Club Dagmarskilde Hinnerup og 
    Lions Club Hvorslev,
 
 

arbejder sammen om at lave et årligt arrangement for alle 5. klasser i Favrskov kommunes skoler.

Projektet startede i 1997 med
at Lions Club Hadsten sammen med DGI v/Ole Brændgaard, sponsorerede et 2-dages ophold for alle 5. klasse-elever i skolerne i daværende Hadsten kommune på FUGLSØLEJREN på Djursland.

Efter kommunesammenlægningen blev alle Lions Clubber, i den nye Favrskov kommune, inddraget såvel økonomisk  som i selve afvilklingen af 5. klassernes dag.

DGI's konsulenter Ole Brændgaard og Susanne Sachse står for dagsprogrammet i samarbejde med de respektive skolers repræsentanter.

Både af økonomiske årsager og under hensyn til, at Fuglsølejren ikke har overnatningsmuligheder for så stort et antal elever - godt 600 elever i alt -, afholdes temadagen nu over kun een dag og på en af kommunens skoler,

Dagen omfatter foredrag mod misbrug og de konsekvenser dette har for den enkelte person, afvekslende med flere forskellige idrætsaktiviteter.

Udgifterne betales af de pågældende Lions Clubber i fællesskab, ud af de midler som clubberne har bragt til veje gennem afholdelse af pengegivende aktiviteter.

Lions Clubberne står for det praktiske arrangement, medens lærere står for idrætsaktiviteterne og eksterne foredragsholdere, der har erfaring med misbrugere, afvikler foredragene.

Arrangementet afvikles på og ved Hadsten.

 
 
Klik her for at sende en mail til Lions Danmark